Slagtoftavägen 16 - Hörby
0415 15252 - 0733 200630 - christer@jicmaskin.com
Motorsågar
STIHL tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och att de är världens mest sålda motorsågsmärke? Att välja rätt motorsåg är inte lätt. Det finns många olika märken och en uppsjö olika modeller. Varför skall du välja en STIHL och vilken? Mycket beror på vad du skall använda sågen till och hur ofta.

Bensinmotorsågar perfekta till den egna tomten eller sommarstugan. Det finns mycket som talar för motorsågarna i denna serien: de är utrustade med samma moderna teknik och säkerhetslösningar som våra största motorsågar och är lika enkla att arbeta med, för att inte tala om STIHLs unika användarfördelar som t. ex. Easy2Start och snabbkedjespänningen.

Elsågar
Vill du slippa avgaser, buller eller arbeta inomhus, välj då en eldriven motorsåg. Användningsområdet sträcker sig ända från vedkapning för eget behov till de krävande uppgifterna på en byggarbetsplats. Även med en elsåg krävs skyddsutrustning. Skyddsutrustning och tillbehör så som hjälm, hörselskydd, byxor med sågskydd, bensin, kedjor, filar m.m. hittar du hos oss.

Specialsågar
STIHL topphandssågar är specialkonstruerade för att passa det professionella arbetet inom trädvård och trädkirurgi, t. ex. arborister. Båda modellerna kännetecknas av en optimal placering av tyngdpunkten och sin mycket låga vikt i kombination med hög effekt. För att ytterligare öka säkerheten är dessa maskiner utrustade med en specialkedja med mycket låg kasttendens.