Slagtoftavägen 16 - Hörby
0415 15252 - 0733 200630 - christer@jicmaskin.com
Häcksaxar
Med hjälp av STIHLs häcksaxar, stånghäcksaxar och stamkvistare har park- och landskapsvården aldrig varit enklare. Maskinerna är utvecklade för att ge bästa skäreffekt och bekvämt arbete i alla lägen. STIHLs häcksaxar är specialister på tätväxande och extremt långa häckar. Överallt där häcksaxen inte räcker till kommer stånghäcksaxarna från STIHL till sin rätt. STIHLs stamkvistare är med sin otroliga räckvidd oumbärliga hjälpredor vid beskärning högt uppe i trädkronorna.

STIHLs effektstarka häcksaxar är perfekta arbetsredskap inom park-, trädgårds- och landskapsvården. Inga onödiga kablar som sätter gränser och med effektstarka motorer tar de sig an till och med grova och starkt förvedade häckar. Påbyggnadssatsen STIHL HS 246 förvandlar din motorsåg till en effektiv häcksax. Passar till motorsågar i serien MS 260.

STIHLs elektriska häcksaxar ger häcken en vacker form med sin optimala knivgeometri, ergonomi och sitt lugna och kraftfulla arbetssätt. Mycket välbalanserade maskiner som är lätta att använda och som tar hänsyn till vår miljö. Den minsta modellen STIHL HSE 51 är perfekt till klippning och trimning av tunnare grenar och kvistar. Med den kraftfulla toppmodellen STIHL HSE 81 är också grövre grenar en lätt match.

Starka nyheter för proffs och krävande villaägare: Nu finns STIHLs häcksaxar också med batteri. De nya kraftpaketen HSA 65 och HSA 85 uppfyller högt ställda professionella krav både när det gäller skäreffekt och arbetskomfort. Det säkerställer den innovativa 3 i 1 effekten. I STIHLs batterihäcksaxar har nämligen 3 starka sidor sammanförts i 1 maskin: Urstarka 36 V Lithium-Ion batterier, högt varvtal och diamantslipade specialknivar med imponerande mått. Resultat: Förstklassig skäreffekt. Mobila, tysta och urstarka. Helt enkelt äkta STIHL kvalitet.

STIHLs stånghäcksaxar är i princip en häcksax monterad på ett trimmerriggrör. De används överallt där de traditionella häcksaxarna inte räcker till. Med dessa maskiner klipper du höga och mycket breda häckar säkert och bekvämt stående på marken utan några stegar eller ställningar. Mycket bra ergonomi med en justerbar knivbalk, -45 - +90°. Hög skäreffekt i kombination med ett mycket bra vridmoment får du med stånghäcksaxarna HL 100 och HL 100 K, som också är utrustade med STIHLs innovativa 4-MIX motor.